2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
top02

Väskdoktorn

Väskdoktorn kan laga alla typer av väskor där så är möjligt. Vi har lång erfarenhet av att reparera skinnväskor, och gör vårt bästa för att återställa väskan så att den blir så gott som ny. Vi byter ut trasiga delar, lagar hål och kommer med tips för hur du kan underhålla din läderväska, så att den håller år efter år. Välkommen förbi vår verkstad på Rosenlundsgatan så kan vi se hur vi kan hjälpa dig.

Reparation av väskor i Stockholm

Vi utför flera olika typer av reparationer av väskor; bland annat kan vi hjälpa dig som har fått ditt bagage skadat under kortare eller längre resor. Om din väska har blivit skadad under en resa med flygbolaget SAS har vi ett avtal som gäller för lagning av skadat bagage. Vi kan även reparera väskor som har blivit skadade under transport med andra flygbolag där inga speciella avtal gäller.

Mandarina Duck, Brick´s, Samsonite, Titan och Longchamp är exempel på märken vi kan laga i vår verkstad. Det kan vara allt från ett trasigt handtag eller blixtlås till ett hål i väskans botten, inget uppdrag är för litet för oss. Vi lägger stor vikt vid detaljer och försöker i största möjliga mån återskapa väskan till dess ursprungliga skick. När du lämnar in din väska till oss kan du räkna med hög kvalitet, god fackmannamässig service och en genuin produktkännedom.

Om du inte hittar någon väska i handeln som passar dina behov, kan vi tillverka en åt dig.

Reservdelar

Vi tillhandahåller ett stort sortiment av reservdelar för lagning eller utbyte av delar till damväskor, portföljer och resväskor med mera. Dessvärre finns det fler varianter av delar än vi har tillgång till. Ta med dig din väska och kom förbi vår verkstad, så ger vi dig snabbt besked om vi kan laga din väska.

Varmt välkommen till oss på Läderverkstan!

Kontakt

   Karta